Täytetyt kesäkurpitsat sopivat mainiosti grilliin tai uunissa laitettavaksi.

Valmistusohje:  Halkaise 2 kesäkurpitsaa pituussuunnassa kahtia. Koverra kesäkurpitsan sisus lusikalla täytettä varten. Pilko paprika ja suolakurkku. Sekoita kulhossa kurpitsan sisus, pilkottu paprika, valkosipulin kynsi ja suolakurkku, tomaattimurska, herkkusienet sekä tonnikala vedessä. Lisää seokseen mausteet oman maun mukaan. Laita 4 kesäkurpitsa venettä pellille ja täytä ne seoksella tasaisesti. Paista grillissä miedolla lämmöllä 15 -20 min tai uunissa 225 asteessa 15 min kunnes kuoriin tulee kaunis grillattu väri.

Mausteet: Cajunmauste, valkosipulimauste, grillausmauste, paprikamauste, basilika, merisuola jodioitu.

Ainesosat:

  • Tonnikala vedessä 1 prk
  • Paprika 1kpl
  • Suolakurkku 1kpl
  • Kaavitut kesäkurpitsat 2kpl
  • Herkkusieniä 1prk
  • Tomaattimurska 500g
  • Valkosipulin kynsi 1kpl

Tarvitseeko ruokavaliosi muutosta tai tarvitseeko treenisi tukea ruokavaliosta?

Meiltä saat monipuoliset ja selkeät ruokavaliot, terveelliseen ja harjoittelua tukevaan ruokailuun.

Ota yhteyttä ja tee kehollesi hyvää 🙂

http://www.teamfysiopt.fi/#ota-yhteytta

Marko Kukkola
Personal Trainer

040 7188982
info@teamfysiopt.fi