ACTIVE BODY- Valmennus

Team FysioPT

ACTIVE BODY -Valmennus

Active body on tehokas valmennus sinulle joka haluat harjoitella monipuolisesti. Kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Haluat paremman kehonkoostumuksen sekä suorituskyvyn. Valmennukseen voi lähteä kaikentasoiset liikkujat koska haastetta treeneissä riittää jo kokeneemmille harjoittelijoille, sekä treenit on myös helposti muokattavissa tasosi mukaan.

Arki on monesti kiireistä, stressaavaa, jolloin aktiivisuus meinaa jäädä vähäiseksi. Vastapainoksi Active body tarjoaa monipuoliset harjoitusohjelmat jolla kehität kaikkia osa-alueita tasapuolisesti, rakennat itsellesi toimintakykyisen ja joka kulmasta vahvistetun kehon. Active body keskittyy vahvasti  keskivartaloa ja kokonaisvaltaisesti kuormittaviin harjoitteisiin.

Active body tekee kehostasi tehokaamman ja tuo arkeesi vireyttä!

TEHOKAAT JA MONIPUOLISET HARJOITUSOHJELMAT

Kaksi kertaa viikossa tehtävä kestävyysharjoittelu sekä liikkuvuusharjoitteet eivät vaadi kuntosalia, vaan voit tehdä ne sinulle sopivassa paikassa.

LIHASKUNTOHARJOITTELU

Tehdään vähintään 2 kertaa viikossa. Jos haluat harjoittelussa tavoitella enemmän voimaa ja lihasmassaa, niin voit valita ohjelman kolmen tai neljän harjoituskerran mukaan.

KESTÄVYYSHARJOITTELU

Kehität kestävyyttä ja hapenottokykyäsi, voit tehdä näitä harjoituksia ulkona  juosten tai alkuun kävellen oman kuntosi mukaan. Harjoitteet voi myös tehdä kuntosalilla crosstrainerilla, polkupyörällä, juoksumatolla tai hiihto/soutulaitteella.

Liikkuvuus

LIIKKUVUUSHARJOITTELU

Active body-liikkuvuusharjoitteilla ehkäiset kehosi kireystiloja ja sitä kautta myös loukkaantumisriski pienenee. Parantamalla liikkuvuutta saat kehosi toimimaan oikealla tavalla sekä suoritustekniikoiden laadun ylläpito ja kehittäminen on helpompaa.

KotitreeniKOTI

LIHASKUNTOHARJOITTELU

Active body kotitreeneillä voit kehittää lihaskuntoa sekä kehon toiminnallisuutta tehokkaasti kotona. Kotitreenit tehdään kahvakuulalla ja kehonpainolla, joten näihin treeneihin tarvitset kahvakuulan.

UUTUUS!

RUOKAVALIOT

Jotka tukee harjoittelua sekä laittaa kehosi toimimaan paremmin. Piristää aineenvaihduntaa ja tarjoaa lihaksille riittävästi energiaa sekä rakennusaineita. Ruokavaliot painon mukaan miehille ja naisille.

Nyt uutuutena! voit valita ruokavalion ylläpitoon, rasvanpolttoon tai rasvanpoltolta poistumiseen

VALMENNUS

Sisältää myös 3 tapaamiskertaa valmennuksen alussa jossa saat kaiken mahdollisen tiedon ja opastuksen valmennuksen starttaamiseen. Valmentaja pysyy mukanasi koko ohjelman keston ajan, joten apuja ja neuvoja voit kysyä milloin vain.

Huom! jos olet ollut aikaisemmissa valmennuksissa ensitapaaminen voidaan tilanteen mukaan käyttää ohjaukseen.

Valmennuksen tavoite on vahvistaa ja tukea kehoasi monipuolisesti, jos haluat muokata kehoa, olla kestävämpi sekä vahvempi, jaksaa paremmin ja saada enemmän aktiivisuutta arkeen, niin lähde nyt mukaan Active body -valmennukseen!

Active bodyn valmennuksen hinta vain 199 €/kk

Active body -valmennus

3 kuukautta kestävä valmennus sisältää:

  • Lihaskuntoharjoitukset kuntosalille ja kotiin, 2- 4 harjoituskerran ohjelman tavoitteesi mukaan
  • Kestävyysharjoitukset 2 kertaa viikkoon
  • Harjoitusohjelmat päivityksineen ja liikkeiden tekniikat video – opastuksella.
  • Valmennuksen tueksi sinulla on käytössäsi sovellus, johon pystyt helposti merkitsemään treenit, tehdyt sarjat, toistot sekä käytetyt painot ylös. Tämän avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi helposti ja tarkasti!
  • Päivittyvän ravinto-ohjelman tavoitteesi mukaan
  • Liikkuvuusharjoitteet
  • 3 tapaamiskertaa (1krt 60min)
  • Mahdollisuus ostaa tapaamisia erikoishintaan.
  • Valmentajan sähköpostituki
  • Pääsyn facebook -valmennusryhmään pääsy (jossa voit  jakaa omia kokemuksia, motivoida ja kannustaa toisia, saada uusia vinkkejä, auttaa ja tukea toisia).
Liity mukaan nyt, koska paikkoja on rajoitetusti!

HUOMIOITA!

Tapaamiset voidaan toteuttaa Liikuntakeskus Balanssissa tai Klaukkalassa ulkona sekä kotonasi. Muualla sopimuksen mukaan, kysy lisää.

Active body- valmennuksen laskutus jakson kesto 3 kuukautta. Voit lopettaa valmennuksen milloin vain ja maksat ainoastaan tehdystä työstä.

Valmennusmateriaali on sinulla käytettävissä koko valmennuksen ajan, voit tulostaa ne itsellesi mutta ohjelman päättymisen jälkeen niitä ei enään jälkikäteen luovuteta. Treenikalenteri ja liikkeiden video-opastukset on käytettävissä valmennuksen virallisesta alkamispäivämäärästä tasan 3 kuukautta eteenpäin, jonka jälkeen niihin ei ole enään käyttöoikeutta.

VALMENNUS ALKAA 6.1.2020 , LIITY MUKAAN NYT!

weeks
-16
-1
days
0
-1
hours
-1
-7
minutes
-3
-1
seconds
0
-4

Monipuolinen kokonaisuus

Meillä voit maksaa juuri sinulle sopivalla tavalla:

Active bodyn valmennuksen hinta vain 199 €/kk

Valmennusehdot:

Valitettavasti emme voi antaa takuuta kolmannen osapuolen ohjelmiston toimivuudesta kaikkina hetkinä.

Valmennusmateriaali on laadittu sinun henkilökohtaiseenkäyttöösi, joten ohjeiden jakaminen muille tai julkaiseminen missään muussa sähköisessä mediassa on ehdottomasti kielletty. Ohjeet perustuvat Team FysioPT:n luottamukselliseen tietoon ja tietotaitoon, joka on yksinomaan Team FysioPT:n omaisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN:

1. Täytä vieressä olevat tiedot ja paina lähetä.
2. Olemme sinuun yhteydessä valitulla tavalla 24 tunnin sisällä ja saat vahvistuksen ilmoittautumisesta.  Mikäli ongelmia ilmenee, ole yhteydessä info@teamfysiopt.fi niin teemme tilauksen kokonaan puolestasi.

3. Tämän jälkeen saat täyden ohjeistuksen valmennuksen aloittamiseen.

KYLLÄ, ilmoittaudun mukaan!


Sukupuoli ja paino:
nainen yli 75kgnainen 60-75kgnainen alle 60kgmies yli 90kgmies 80-90kgmies alle 80kg


Toivon ensimmäistä yhteydenottoa:
PuhelimitseSähköpostitseIlmoittautuminen on sitova.