Kylmäsavulohi-pinaattirulla

Ainekset:

  • 300g pakastepinaattia
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Grahamjauhoja
  • 5dl rasvatonta maitoa
  • Merisuolaa
  • 300g kylmäsavulohta
  • 1 Keskikokoinen avokado
  • 200g rasvaton raejuusto
  • Sitruuna
  • Sitruunapippuria
  • Ruohosipulia
  • Tilliä
  • Rypsiöljy vuokaspray

Koristeluun: Lime / sitruuna ja pinaatin lehtiä.

Ohje:

Sulata pakastepinaatit ja valuta ylimääräinen vesi pois siivilän avulla.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito ja ripaus suolaa vatkaa, sitten lisää jauhot siivilöiden, jatka vatkausta.

Kun taikina on tasaista voitele vuokaspraylla leivinpaperi ja kaada taikina syvälle uunipellille.

Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, seuraa kunnes pohja on saanut hieman väriä.

Anna pohjan jäähtyä ja valmista sillä aikaa torttuun täyte.

Tee syöntikypsästä avokadosta ja raejuustosta sosetta, esimerkiksi blenderissä tai muussaa haarukalla.

Pilko kylmäsavulohi hyvin pieniksi paloiksi. Sekoita kulhossa raejuusto, avokado ja hienonnettu kylmäsavulohi.

Lisää ripaus yrttisuolaa ja sitruunapippuria. Purista noin pari ruokalusikallista sitruunamehua ja pikkaisen hyvin hienonnettua ruohosipulia ja tilliä. Sekoita huolellisesti.

Kumoa jäähtynyt pinaatti-rullapohja varovasti tasolle leivinpaperin päälle.

Levitä täyte torttupohjalle ja jätä pari senttiä reunoista täyttämättä, jottei täyte pursu saumasta yli.

Rullaa täytetty pohja leivinpaperia apuna käyttäen ja jätä saumapuoli alaspäin.

Ei muuta kun nauttimaan!

Kun ruokavalio on suunniteltu riittävän hyvin, pystyt valitsemaan laadukkaita raaka-aineita sekä syöt sopivia määriä, voit nauttia hyvästä ruoasta ympäri vuoden.

TIESITKÖ, ETTÄ MEILTÄ SAAT TERVEELLISET JA TASAPAINOISET RUOKAVALIOT SINUN TAVOITTEESI TUEKSI MYÖS ERIKSEEN?

OTA YHTEYTTÄ :