Nopea ja herkullinen tonnikalapasta arjen perusruokailuun.
Ainesosat 4:lle :
- 300g tummaa pastaa
- 2 prk tonnikalaa vedessä
- 1 sipuli
- 20g oliiviöljyä
- 500g tomaattimurskaa
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 100g katkarapuja
- 1tl suolaa
- Oman mauan mukaan mustapippuria ja basilikaa yms.
1. Valmista pasta ohjeen mukaan.
2. Pilko sipuli ja kuullota ne öljyssä paistinpannulla. Sen jälkeen lisää tomaattimurska ja pyre sekä tonnikala ja mausteet. Sekoita hyvin ja anna hautua pienellä lämmöllä niin kauan kunnes pasta on valmis.
3. Siivilöi pasta ja kaada lautaselle itsellesi sopiva määrä pastaa sekä tonnikalakastiketta. Päälle voit ripotella halutessasi katkarapuja ja persiljaa. Katkaravut sopii myös hyvin kastikkeen sekaan.

Gluteeniton versio

Tummapasta