KESÄN HERKUTTELUHETKIIN PROTEIINILETTU

Erittäin maukas ja herkullinen proteiinilettu, herkunkorvikkeeksi.

Valmistusohje: Sekoita 25 grammaa fast pancake mix maustamatonta jauhetta, 75 grammaan rasvatonta maitoa. Sekoita esim. blenderissä tai vispilällä kulhossa. Anna valmiin sekoituksen vetäytyä muutama minuutti. Laita pannulle  1 tl kookosöljyä ja kaada koko seos lämpimälle pannulle. Paista keskilämmöllä noin minuutin per puoli, niin että lettu on kullanruskea.

Ainesosat:

  • Mansikka, vadelma, mustikka sekoitus – 100g
  • Ananas kuorittu – 50g
  • Kookosöljy paistamiseen – 1tl
  • Rasvaton maito laktoositon – 75g
  • Pancake mix maustamaton (fast) – 25g

Fast Pancake mix maustamaton ainesosat: Kaurajauho, kalsiumkaseinaatti (maito), kananmunajauhe, heraproteiini-isolaatti (maito), tärkkelys, kookosmaitojauhe, psyllium, aromi, maltodekstriini, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (stevioliglykosidit).

Tämän ohjeen kokonaisravintosisältö:

  • Proteiini 14g
  • Hiilihydraatti 23g
  • Rasva 9g
  • Yhteensä : 242 kcal