Kari on tehnyt hienoa tulosta Markon ja Team FysioPT:n valmennuksessa, painonpudotusta jopa – 11 KILOA!👏

Karin kanssa treenit toteuttiin Kuntokruunussa. Kari lähti projektiin yhdessä puolisonsa Pirjon kanssa ja alla hieman heidän mietteitään projektista.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Markon laatimiin ruokaohjelmiin ja itse valmennukseen. Jo useita kertoja kokeneena laihduttajana olemme ensimmäisen kerran saaneet opastusta, josta on tullut kunnon tuloksia. Lihaskunto ja nukkuminen parantuneet huomattavasti. Parasta vielä, että tästä saatiin myös uusi elämäntapa, koska monet kivut ja kireydet on saatu häviämään liikunnan ansiosta. Nyt ymmärtää kuinka tärkeää on pitää huolta omasta lihaskunnostaan. Ilman Markon ohjausta tämä ei olisi onnistunut. Samalla olemme saaneet ohjeita joilla voimme myös kotona tehdä harjoituksia. Tämä on mielestäni ollut myös tosi tärkeää. 😊 T. Pirjo ja Kari

Karin muutoskuvat