Lehtikaalisipsit, ota tästä tipsi pieneen herkutteluun!

100g lehtikaalia

1 rkl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

Mausteita oman maun mukaan:
Esim. Grillausmauste, Chili, paprikajauhetta, cajun maustetta tai valkosipulijuhetta.

Irroita lehtikaalin lehtiosat sopivan kokoisiksi paloiksi. Laita lehdet kulhoon, lisää oliiviöljy ja mausteet oman maun mukaan, sekoita niin että mausteet ja öljy levittyy tasaisesti. Levitä lehtikaalit pellille tasaisesti leivinpaperin päälle, paista uunissa 150 asteessa noin 20 – 25min. Lehtikaalisipsit ovat valmiita kunnes tuntuvat rapsakoilta.

 

Ravintosisältö 100 g

Ravintoaineet:

Energia kcal 167,2 kcal

Rasva 14,9 g

– tyydyttynyt 1,0 g

Hiilihydraatti 4,2 g

– Sokeri 4,2 g

Proteiini 3,5 g

Suola 0,8 g

Kuitu 2.0 g

Lehtikaalissa on paljon rautaa ja C-vitamiinia sekä karoteenia, kalsiumia ja proteiineja.