Erittäin haastava liike keskivartalolle. Pääasiassa tässä liikkeessä työskentelevät vinot- ja poikittaiset vatsalihakset, mutta myös suorat vatsalihakset ovat mukana.

Liikkeen suorittaminen: Nosta itsesi ylös, kädet voivat olla koukussa. Nosta lantio ylös ja lähde viemään jalkoja sivulle hallitusti, purista kyljellä jalat takaisin ylös ja vie samanlailla toiselle puolelle.

Tätä voit lähteä harjoittelemaan helpommasta vaikeampaan, eli ensiksi polvien nostoilla sivuille. Kun se sujuu, voit siirtyä suorinjaloin sivuille nostoihin, eli nosta jalat polvet suorina 90 asteen kulmaan. Sitten astetta haastavampaan, eli nostele jalat suorina täyttä liikerataa alhaalta ylös, ja kun tuo onnistuu, pystyt jo varmasti tekemään myös tuulilasinpyyhkijät!

Kenet sinä haastaisit tämän liikkeen harjoitteluun ja sitä kautta onnistumiseen?😊