Personal TrainingTreeniValmennettavat

JEREN LAIHDUTUSPROJEKTI VOL 2

By 15.11.2017 heinäkuu 10th, 2018 No Comments

Jeren laihdutusprojektin väliaika kuulumisia! – 23,4kiloa!

Jere: Kun aloitimme kesällä Markon kanssa noin vuoden kestävän laihdutusprojektin olin jo melkoisen huonossa kunnossa. Olin aikaisemminkin pudottanut reilusti painoa kuntokuurilla, mutta en koskaan opetellut ylläpitämään terveitä elämäntapoja ja vanhat syömis- sekä liikkumistottumukset hiipivät takaisin. Paino tulikin parin vuoden sisällä takaisin korkojen kera.

Alkuun aloitimme iisisti, ruokavalion perusteellisella muutoksella, kalorien laskemisella sekä hyvien ruoka-aineiden lisäämisellä ruokavalioon ja sieltä huonojen poistamisen. Marko jaksoi hyvin aina selittää miksi jokin ruoka-aine oli hyvä tai huono, eikä tarvinnut vain tyytyä pelkkiin kieltohöpinöihin. Liikunta aloitettiin hillitysti kävelyillä, pyöräilyllä sekä pienillä lihaskuntoharjoituksina kotona. Alkuun tämä tuntui raskaalta fyysisesti sekä myös henkisesti, sillä tiesin miten kovassa kunnossa olin joskus.

Alku oli erittäin kivikkoinen, kun paino ei pudonnut ja tuntui ettei kropassa tapahtunut juuri mitään, lisäksi sairastumiset hidastivat projektia entisestään. Viimeinkin alkusyksystä paino lähti putoamaan kun kroppani aineenvaihdunta lähti viimeinkin jylläämään täysillä ja saatiin treenikertojen intensiteettiä ja intervallia lisättyä. Aloitin myös hyötyliikunnan pyöräilemällä omalle toimistolleni ja päivässä tulikin yli 10km lisää pyöräilyä. Nopeasti treenit aloitettuamme lihasmuistini alkoi palautumaan ja treeneistä saatiin paljon enemmän tehoja irti.

Kovaa vauhtia mennään kohti tavoitetta – se on helppoa kun on asiansa osaava Personal Trainer, joka jaksaa opastaa sekä tsempata kun on vaikeata. Harvoin olen törmännyt valmentajiin myös, jotka tekevät pieniä kompromisseja esimerkiksi treenin suhteen eivätkä ole täysin ehdottomia omien toimintatapojensa noudattamisessa. Jokainen on yksilö, jokaiselle toimivan treenin ja ruokavalion löytäminen on tärkeää sekä haastavaa – mutta Marko selviää tästä korkeimmin arvosanoin! Ylistetään sitten kovemmin kun ollaan päästy tavoitteeseen?;)

Marko: Jeren projekti etenee loistavasti, upeaa työskennellä tälläisen ihmisen kanssa, joka noudattaa ohjeita sekä kysyy ongelmien tullessa, jotta niihin voidaan reagoida ja ne voidaan ratkaista. Jere paukuttaa tasaisen varmaa tulosta viikko toisensa jälkeen ja nyt painoa on tippunut jo kunnioitettavat 23,4 kiloa, HIENOA JERE! Hienoa on myös huomata kehon muodonmuutoksen lisäksi että treeneissä löytyy jo hieman huumoria, joka on oman jaksamisen ja mielen kannalta erittäin hyvä asia. Homma ei vielä jää tähän, vaan tästä on hyvä jatkaa sitä tavoitetta kohti, joka Jeren kanssa sovittiin projektin alussa. Lisää kuulumisia myöhemmin…
Videolla Jeren tämän hetkinen meininki treeneissä!