Personal TrainingTreeniValmennettavat

Jeren välitsekkaus ja treeni

By 9.9.2017 heinäkuu 9th, 2018 No Comments

Jeren väliaika kuulumisia, hommat on edennyt hienosti tähän mennessä, nyt ollaan menty 8 viikkoa ja painoa on pudonnut 12 kiloa. Mutta mitä muita muutoksia on tapahtunut? Jere pystyy tekemään huomattavasti kovempia treenejä, palautuminen on nopeampaa, voimatasot on noussut. Esimerkkinä voimatasojen noususta, jonka voi helposti huomata, valmennuksen alussa Jere ei saanut kunnolla kyykky sarjoja tyhjällä tangolla ja nyt äijä vetää kyykkyjä sykettä nostattavan liikkeen jälkeen 50 kilolla 12 toiston sarjaa💪Myös paljon positiivisia terveysvaikutuksia on lääkärin testituloksien perusteella tullut, kuten rasvamaksan riski pienentynyt, testosteronin tuotanto aavistuksen kasvanut ja verensokerit ovat pysyneet tasaisena. Tästä on hyvä jatkaa päätavoitetta kohti😊

Käy kurkkaamassa videolta treenin kulkua ja kuinka Jere siitä suoriutui!🔥👇